Kategorier
Bostad

Funderar du på att sälja bostad i Upplands Väsby

Priserna på bostäder varierar och en lyckad försäljning beror ofta på att du anlitat rätt mäklare. En mäklare som kan Upplands Väsby och som dessutom kan presentera din bostad korrekt.

Föreställ dig att du ska gå på visning på en bostad och mäklaren har sagt klockan 12. Som eventuell köpare är du ivrig och är där redan vid 11:50. Ingen mäklare är på plats. Köparen kommer inte in i fastigheten utan går runt i cirklar och spanar in omgivningarna. Mäklaren ringer vid 12:15 och säger hen är på plats om fem minuter. Köparen går runt och är lite halvt irriterad.

När klockan närmar sig 13 tiden dyker mäklaren upp i en sliten Volvo. När mäklaren sen visar din bostad kan hen inget om området i Upplands Väsby och inget om lägenheten eller bostadsrättsföreningen. Dessutom har mäklaren glömt informationsmaterialet på kontoret. Chansen att du ska få ett bra bud är därför obefintligt.

En bra mäklare kan Upplands Väsby

Ska du sälja en lägenhet i Upplands Väsby vill du ha en mäklare som kan området. Du vill också ha en mäklare som ser till att spekulanter får all den nödvändiga informationen som behövs för att ta ett bra beslut. Dessutom ska informationsmaterial vara tilltalande och köparen ska känna sig trygg.

En lyckad försäljning av en lägenhet är när alla inblandade är nöjda. Seriösa mäklare hjälper dig som säljare och samtidigt köparen. Därför ska du anlita en mäklare som ger det där lilla extra och tar sig tiden att läsa på.