Om oss

Vi som driver den här sidan är ett gäng barndomskompisar som länge tyckt att det har saknats en informativ sida som handlar om allt möjligt. Vi har velat ha en sida som man kan gå in på och fördjupa sig i olika ämnen som skiljer sig markant från varandra. Något som slutligen alltså lett fram till den här sidan.

Här ska det inte finnas några ramar. Varje skribent har helt fria tyglar och kan skriva om allt som denne finner intressant. Det viktiga är att det som skrivs är baserat på fakta och att det finns en källkritik bakomliggande. I övrigt: kör!

Vi tror att detta kan skapa en härlig dynamik och en tilltalande friktion. Ena inlägget handlar om bergvärme och värmepumpar, nästa inlägg om kost och hälsa, det tredje om narkotikabrott, ett fjärde inlägg handlar om flyttstädning – så här gör du! – och ett femte inlägg går igenom hur du ska tänka gällande en dränering eller en renovering av ditt tak. Vad tror du – visst låter detta tilltalande?

Vi hoppas att vi kommer att ge lite djupare kunskaper, stilla lite nyfikenhet och – framförallt – presentera fakta som gör att våra läsare undviker kostsamma misstag i sina liv. Välkommen!